Aktuellt

Ny karta över fiskevattnet

 

Ny karta ligger nu under fliken Föreningsinformation. Det gäller kompletterande tillåtet fiske vid Gummerängsfjärden, det som är markerat med ett kryss.

Fiskeplats för rullstolsburna personer med funktionsnedsättning

 

Idag hade vi invigning av bryggan och det kom en hel del folk som bjöds på dryck och lite tilltugg. Kaj Johamsson klippte bandet som var i form av en metrev. (se fler bilder under länken Bildgalleriet)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagkort

Dagkort som kostar 30 kronor kan du köpa från kiosken i Sparreholm eller att du betalar in på föreningens plusgiro 4799434-8. OBS! Kom dock ihåg att skriva ut ett kvitto som visar att du har betalat in avgiften ifall en tillsynsman kommer och kontrollerar er.

Fiskestatistik för dig och din förening

Nu finns en blankett för statistik på din egen fångst för 2017. Detta för att föreningen ska få en uppfattning om hur mycket fisk som tas upp på föreningens vatten.

 

Under länken Övrigt finns mer information och ett exceldokument som du sparar ner på din dator.

 

Att tänka på när du får en Gös under 45 cm

 

Ta ej upp fisken med håv eller hand för då skadas gösens slemskikt. Kroka av med tång i vattnet så att skador minimeras. Gör du så här får vi flera stora gösar.

 

Minkrapport

 

Vi vill veta hur stor förekomst av Mink det finns inom vårt fiskevårdsområde därför har vi köpt in tre mekaniska minkfällor. Ser du en mink i sommar så rapportera platsen till Kenneth Marklund tel 0157-30657 så sätter vi ut en fälla i närheten.